BeHabitat - Cases Eficients i Saludables _ Presentació

PRESENTACIÓ – BEHABITAT

Cases respectuoses amb el medi ambient

PRESENTACIÓ – BEHABITAT

Cases respectuoses
amb el medi ambient

ESPECIALITZACIÓ

Behabitat - Especialització

Les nostres construccions són eficients energèticament, de construcció ràpida, d’alta qualitat, claus a la mà i respectuoses amb el medi ambient.

Presentació

A Behabitat volem donar a conèixer un concepte diferenciat de la construcció tradicional, en què el principal actiu és el client lligat al seu medi natural o hàbitat on desenvolupa la seva vida. Aquest espai és el seu habitatge, on passa la major part del temps, raó per la qual ha de ser un lloc confortable i alhora òptim per poder viure en les millors condicions.

A Behabitat dissenyem, construïm i deixem col·laborar el client al llarg de tot el procés constructiu. El client té una estreta relació amb els nostres professionals especialistes, definint les estances de forma personalitzada (cuines, banys, habitacions, sales, jardins…). Tots sumen cap al mateix objectiu, la satisfacció del client.

Realitzem els nostres projectes en 3D per facilitar al màxim la recreació virtual de l’habitatge. Així, els nostres clients poden recórrer, abans que es construeixin, les diverses estances i veure’n els acabats i els colors.

La nostra és una construcció modular en panells de fusta, que ens permet una rapidesa constructiva, un perfecte acoblament entre peces, un control econòmic molt acurat i, finalment, una alta eficiència energètica. D’aquesta manera, obtenim un gran estalvi econòmic des de l’inici, executant els projectes claus a la mà.